CULINARY ACADEMY

Culinary academy

“GOODMAN” culinary academy shares its secrets of craftsmanship and invites all lovers of good cuisine to its master classes.

Master class is an opportunity to celebrate birthday in a new format, an excellent form of team building, an original gift or just a pleasant way to spend your free time.

You can either visit master class on our schedule or order an individual one.

WHAT IS AN INDIVIDUAL MASTER CLASS:

- You determine number of participants. Our manager will consult you on the phone.

- You choose master class program. Call manager to check menu variants.

- Special price will depend on chosen conditions. Call manager to check menu variants.

Call us at 8-985-786-50-80 or write to email academy@goodmealcatering.ru.

1
June
/ 18
Master class "The Art of Rib-Eye Steak"
Steak is a pleasure which is worth to understand!
2
June
/ 18
мастер-класс «Искусство Стейка Нью-Йорк»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
3
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Филе-Миньон»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
8
June
/ 18
мастер-класс «Искусство Стейка Рибай»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
9
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Шато де Пари»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
10
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Нью-Йорк»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
15
June
/ 18
Мастер-класс «Ужин в стиле Фьюжн»
Для тех, кто любит разнообразие в еде, мы подготовили новый мастер-класс, который неоставит равнодушным никого! Мы приготовим стейк со знаменитым соусом Кафе депари, теплый яблочный пирог, приготовим карпаччо из лосося с манго и научим готовить настоящий индийский соус Карри.
16
June
/ 18
Мастер-класс«Рыбный день. Готовим рыбу Сибас»
Идеальная рыба лаконична в приготовлении и подаче. Но все мы знаем, что нет ничего сложнее простых блюд.
16
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Нью-Йорк»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
17
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Рибай»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
21
June
/ 18
мастер-класс «Искусство стейка Флэнк-стейк»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
22
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Рибай»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
23
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Нью-Йорк»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
24
June
/ 18
мастер-класс «Искусство cтейка Филе-Миньон»
Стейк – это удовольствие, которое стоит того, чтобы в нем разобраться!
closex
Book table
I agree to privacy policy
Order in one click
Subscribe to master-class

Payment method

Online payment
Order banquet or buffet table
I agree to privacy policy
Check coupon
Add address
Street
Select cooking stage
Your request was accepted
You subscription was accepted
Your order was placed.
I am 18